Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett osänt brev

Mår du bra nu?

Jag tänker på dig ibland.

Mest på natten,
på dan händer det ju så mycket.
Man hinner inte med
att tänka på allt som gör så ont

alla minnen
alla vackra stunder
som blir så mycket vackrare härifrån
när allt det fula tynar bort

Men vi hade inte så mycket fult,
du och jag

Det enda som egentligen var det var jag

Det ser jag nu

Mår du bra nu?
Det är allt jag behöver veta.



Jag tänker på dig,
rätt ofta blir det faktiskt




Övriga genrer av Duvan
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-04-28 00:06



Bookmark and Share


  josefina
Pa nagot satt, kanske for att jag sjalv kanner igen mig i den har texten, kanns det som om orden smeker oronen precis lika mycket som tungan.... Vackert, vackert skrivet!
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Duvan