Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är för stor för mig

Världen är för stor för mig

Hur ska jag någonsin hinna uppleva den?




Övriga genrer av Duvan
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-06-22 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan