Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mognad

När tankarna har mognat,
när tiden kommit hit
När vägens skäl är nära
vid slutet av vårt slit

Då hoppas jag,
då tror jag
att du är här igen
Att välja väg tillsammans
att jag går med dig igen




Fri vers av Duvan
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-04-23 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan