Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le!



Jag vill att du ler med ögonen
för det är där jag ser dig
Jag hoppas du gör det nån dag




Övriga genrer av Duvan
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-05-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan