Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAN, FAN, FAN!!!

Jag hade precis börjat glömma
allt det du är
gömma allt jag är
under ett lapptäcke

för att kanske, kanske få plocka fram det igen
någon gång

Jag hade precis slutat drömma
om vad som kunde vara
slutat vakna
i ett hav av svett och tårar

Så kom han
rev upp alla sår
och bad mig göra det själv
Om så bara för att han inte förstår

Jag saknar dig mer än jag orkar förstå
Jag älskar dig högre än hela världen

fast jag börjar tröttna på att tro
för det gör så innerligt innerligt ont




Övriga genrer av Duvan
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-05-01 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan