Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vas

Jag töms sakta ur
likt en stjälpande vas
Mitt liv rinner från mig
mina drömmar går i kras




Fri vers av Duvan
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-06 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan