Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en debattartikel med denna titel..


Vårt historiska arv av öppenhet

samhällets ideal
så rent så vackert

men det finns där
innanför

den spruckna fasaden
hemligheter

som alla vet
ingen får visa

vårt historiska arv
av slutenhet och

lögn




Fri vers av Bengt VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-01-15 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP