Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens sorgklädda syster vemodet

     

 

        mötet med dig

 

    fick tiden att stillna

 

 

           i speglingen 

 

         visade du mig

 

       vem jag alltid varit

 

   i det hisnande ögonblicket

 

         såg jag din själs

 

          oändliga vishet

 

           eko av vemod

 

          följer i dess spår

 

               




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 303 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-16 02:20



Bookmark and Share


  Midnight
Väldigt fint!
2016-01-30

    Dan Myrbeck
Tänkvärt fin
2016-01-19

  Åse Tropp VIP
Vackert, smärtsamt och bra skriftat.
2016-01-18

  Henning Hson
Otroligt bra och fint textat
2016-01-18

  Lars Hedlin
Känslan går rakt in kramar till dig :)
2016-01-17

    ej medlem längre
Ord med både vemod och stark kärlek i ett ögonblick som får jorden att stanna upp.
En underbart fin text.
2016-01-16

    MichaellQ
Fint!
2016-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleken, den underbara, bär ändock både smärta och vemod ibland. Det diktar du fint om.
2016-01-16

  Teresia Ridell
Starkt berörande.
2016-01-16

    ej medlem längre
Väl formulerat..
2016-01-16

  ULJO
Ja kärleken är komplicerad. Underbar i sin karraktär men fruktansvärt svart i sina svaga stunder. Men den finns där och kan aldrig raderas ut. Bra skrivet.
2016-01-16

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell