Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocesserna kan överraska ibland ...


När intuitionen går vilse ...

... och tappar orienteringen
i tillvarons villervalla
och verkligheten 
visar att all oro
varit slöseri med energi ...

Då är jag
den som är
allra lyckligast
av alla
när jag ser
min intuitions 
självsäkra attityd
fullständigt förfalla ...

Även om jag vet
att den oftast har rätt
och är väl värd
att verkligen lyssna till ...

... men ibland
är det som om
den bara för att den kan
väljer att utan hänsyn
göra precis som den själv vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-16 02:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo intuition kan vara en farlig gåva som frestar till spekulationer. Så fint att du vet att den oftast har rätt :)
2016-02-05

  DominiQueen
Så ivrig så jag stava fel, men vad gör det om 100 år?
Natti :-)
2016-01-16

  DominiQueen
Bra fokus där! Du är på rätt väg min vän. :-)
LoveBlessings
Stjärnglitter och KosmoLove
Jordebus och himlagrus (John Blund)
Din craszy vän
DominiQue
ZOV Zött när så är dags/natts :)
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP