Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gamla rammsan..


Råttan på repet

Turken hatar Kurden
Nord hatar Syd
Svennar Blattar
Italienarna UtomEuropeer
Kvinnor Män
Hundar Katter
Jag Alla!




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-16 03:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart älskad av alla ......
2016-01-17

    ej medlem längre
Ha ha vad säger man.....
Mvh annokas
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano