Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Skönaste konsten




Konsten att
överleva

att alltid ha ett
glädjekort i bakfickan






©Teresia Ridell




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-16 09:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, ett ess i rockärmen.

Det är viktigt att alltid försöka ha flera positiva saker.
2016-01-19

  Lars Hedlin
Underbart hoppfullt och värmande i tanke och ord <3 kram
2016-01-17

    ej medlem längre
Tänk att en sån här liten text kan ha ett så stort innehåll! Med få ord ger du mängder av klokhet.

2016-01-16

  Gisela Nordell
fin hoppfull dikt!Ska nog skaffa ett sånt kort med, att ta fram en regnig dag.
2016-01-16

  stig wikman
SANT TERESIA -
Å VACKERT FOTO -
Å VARM KRAM -
2016-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra formulerat!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell