Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg eller två

livet vänder ut och in
på tillvaron om och om
igen stannar i stunden
ser bara mörkret

söker efter en ljuspunkt
att fästa blicken vid men
lågan har slocknat den
lyser inte mer

accepterar livets ronder
en efter en och jag vet att
mörkret ska vända till att
bli ljus en dag

men just i denna dag
just nu i denna stund
släpper jag taget och
backar i tårar in i
tystnaden

ett steg

eller

två






Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-16 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP