Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

373. ATT ÄLSKA GUD

BETYDER INTE ATT
MAN SKA ÄLSKA ALLA !

Tvärtom...

KÄRLEK KRÄVER.......................
en anledning, en grund ,ett sinne
som förstärker värderingar.




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-16 11:53



Bookmark and Share


  petter rost
Ett skarpt och även mångskiftande koncentrat, som ett slags dubbelaforism.
De tilltalar mej mycket! Och även om jag inte har en gud att älska så betyder det inte att jag kan älska alla. Men ganska många ty min kärlek har anledning, grund och sinne och ni som "träffas" av den bjuder mej värderingar att dela. Tack Lollitta.
2016-01-16

    ej medlem längre
Just så!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP