Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad Av Regn


Tänkte du aldrig –
jag flyr bort?
Visste du aldrig –
jag tillhör ingenting?

Jag är okänt –
som lite solsken,
berusad av regn,
lekande i natten.

Jag är dans –
dina händer famlar,
de kan ej fånga mig,
det gyllene lovet.

Jag är drift –
på gatan, i vinden,
du hade mig aldrig,
du mister mig igen.

Tänkte du aldrig –
jag flyr bort?
Visste du aldrig –
jag tillhör ingenting?




Fri vers av josefina
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 06:50



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Det är så här du ska skriva, enkelt, stilrent men ändå med ett budskap, en uppmaning. Jag fastnar ganska lätt för dikter som involverar naturen i det vardagliga livet, liknelser, omskrivningar.....
2006-06-01

  karamellen
Mmmm...läser och gillar! Uppbyggnaden, orden, stämningen...
2006-05-12

  Jean-Michel Orblin
Bra och fint
2006-05-11

  Psykad
En sån känsla känner man igen
Jättebra, gillar din stil :)
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

josefina
josefina