Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfältssäng

Vår säng
är vårt
slagfält
du griper
dina vapen
jag tänker
inte minska
ner mitt
försvar
tvärtom
flytta fronten
närmare nu
när du
laddar ditt
gevär snabbt
glöm inte
skjuta bakom
kudden där
du finner
mig nu
sök under
tunga lakan
och känn
vårt krig
öppna upp.

Vår säng
är vårt
slagfält
seger tillhör
ingen
inte dig
inte mig
segern
kommer
självständigt
med soluppgången.




Fri vers av josefina
Läst 809 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-13 04:36



Bookmark and Share


    amorfati
jag gillar drivet i texten och enkelheten i ögonblicksberättelsen.
2008-03-14

  Nils Sondefors
Suveränt skildrat!
2008-01-25

  Just Emotions
verkligen snyggt!!!
2007-12-04

  Emilia Mattsson
Åh, så vackert,, så enkelt ,,så naturligt :) BRA! *****
2007-11-13

  Mikael Lövkvist
Spännande dikt, och avslutningen
kändes mycket vacker:

\"segern
kommer
självständigt
med soluppgången.\"
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

josefina
josefina