Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk om


flaskpost

tänk om du en vacker vårdag

går ner till ett vattendrag

 

kanske helst då ett hav,

men även en sjö,

 

en bäck är nog lite svårt men vem vet

vad ödet har i sin hand

 

där glimmar en  liten flaska

med en vit lapp inuti

 

du fångar upp och drar

förväntansfullt ur korken,

läser...

 

det står

"det är mig du har väntat på,

nu är jag här,

du behöver aldrig mer känna dig ensam

och bortglömd och oälskad...messa mig på detta nummer,

så hittar vi på nåt kul..."

din andra hälft




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-16 15:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2016-01-24

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-01-19

  Åsa Njunjes
Hihi, ja tänk om. Denna får fart på min nyfikna fantasi. Tack för det!
2016-01-17

  Lars Hedlin
En mycket bra text Gillas mycket :)
2016-01-17

  louisegirl
Ja va härligt det vore, man vet aldrig ;)
Fint ordat!
2016-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande och lite rolig dikt!
2016-01-16

    ej medlem längre
Ja, tänk om...
Fint skrivet!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell