Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom med

jag kommer ned till
bottenvåningen ser
ett stearinljus

lyser upp rummet
och det blir varmt
ler mot bilden i
spegeln som är
min egen

säger kom jag ska
visa vägen här
vill du inte
stanna

kom
vi går upp i
ljuset och
värmen nu

får ett leende
tillbaka




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-16 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra där!
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra att lyssna till den inre rösten!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP