Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mönster

när jag behöver det som
mest gömmer jag mig
för närheten värmen
kärleken

min vana
trogen

ett mönster som
upprepar sig
men jag vet

bättre
än så

steg
ett




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-16 22:28



Bookmark and Share


  Ananas
Fint! Hoppas steg två kommer gå bra.
2016-01-18

  Lars Hedlin
Framåt och å väg!
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Av slutorden att döma är du på väg!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP