Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast dimma

Min berusade själ har sparat dina skratt i sin källare . Jag vårdar dom ömt.
När minnen sviker blir dom sagor.
Du. Är. Magi.




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-17 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson