Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

Min längtan är
att få vara i din
blick

Ordlöst ser vi in
i varandra

Själen och hjärtats
möte

Vi älskar och ger
tar emot och
ler

Min längtan




Fri vers av WyS VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-17 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glänsande ord. Änglagod!
2016-01-22

  Lars Hedlin
Bra stark sjup
2016-01-19

  Henning Hson
Riktigt bra!
2016-01-19

  M:tin
Vacker!!!!!!
2016-01-18

    ej medlem längre
Underbart skrivet och så sant! kramar
2016-01-18

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
vackert! =)
2016-01-18

  Lehva VIP
Den känslan är den största. Den ordlösa kärleken. Så kravlös och intensiv. En härlig text.
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Din längtan är allas vår längtan!
Bra skrivet.
2016-01-17

  KYREUS of Sweden
Enkelt
- djupt:


Sött
-salt
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP