Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar den långa vägen hem

då jag inte har så bråttom
Det finns ju ändå ingen därhemma som väntar på en
så då kan jag ju lika bra gå och hälsa på en god vän
En god vän som det var längesen som jag hälsade på
Hoppas bara att hon är hemma nu våran
så goda Emma
Det vore trevligt
För då kanske jag kan få bjuda henne på en god semla
eller två
Men annars måste jag väl bara fortsätta att gå
Gå hem och ha det så tråkigt så där väggarna mina
kommer allt närmare när de tränger sig på
Kan knappt andas då
Skitjobbigt vill jag påstå…

Tar den långa vägen hem!

Ken Cassel
17/1-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel