Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen generalisering - men ibland undrar man ...


Även de allra mest tydliga ...

... och pedagogiskt 
korrekt utformade budskap
kan missförstås 
och misstolkas ...

... om bara viljan finnes ...

... vilken den synes så göra
ofta mer som regel än undantag ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-17 22:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
PANG på rödbettan kan aldrig missa målet,med en konkret hänvisning att inte ta miste på,i övrigt tillgodoser man sig med det som ligger till ens fördel framför dess nackdel,om så av egoism och livslögn så ock därtill av överlevnadsinstinkt.
2016-01-18

    ej medlem längre
Kommunikation är bland det svåraste som finns :)
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP