Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än blott bara en tanke ...


Om vi väljer att se ...

... de problem,
missförhållanden 
och liknande oönskvärdheter
som frön till nya möjligheter
istället för omöjligheter ...

... kommer våra
existentiella verkligheter
att bli så innerligt
mycket lättare möta,
leva och verka i ...

... under den 
i förhållande till 
Universums perspektiv
relativt korta tid
vi blivit förunnade
att få leva våra liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-17 23:54



Bookmark and Share


  DominiQueen
*Poesin ;-) haha OK, vi poserar stolt oxå ;-) haha
2016-01-18

  DominiQueen
Klokt, men så vackert för ögat rent grafiskt med kursivt och tre punkter initialt... Jättesnyggt!!!

Hoppas det är okay att någon gång skriva så, i den layouten fast med andra ord förståss? :-)

Kosmisk Nattkram från Milky Way
Din vän i posein
DominiQue
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP