Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petra Mede

Vårt galaproffs Petra Mede
hon är ju alltid med på teve!
Men varför detta
jag kan nu berätta:
-Hon har den rätta koden: Med e´...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-18 10:57



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra och fyndigt.
2016-01-23

  Lars Hedlin
Skoj och fyndigt! ;)
2016-01-19

    ADI Nehlin
så sant, fyndigt skaldat
2016-01-18

    Dan Myrbeck
Hon har nog blivit välsignad av en präst:

- Herren vare Med e der...
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt