Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst position


Jag slår knut
på mig själv

nerverna utanpå kroppen
snavar i känslorna

själen är avig
strävar efter rätsida

vill inte leva
en bakvänd tillvaro









Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-28 10:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja i bland får kompassen och känslorna spel.
2016-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig situation, men väl beskriven...
2016-01-30

    Marica Dahl
En väldigt tänkvärd och väl genomarbetad text som verkligen känns. Bra skrivet!
2016-01-29

  Ljusletaren
Underbart ordat om att försöka att vända allt till rätta igen. Hitta alla maskor och trä upp dem igen så att det blir rätt denna gång/ kram
2016-01-28

    Sefarge VIP
Inre frid och harmoni
Är svårt att nå.
I en Värld som tvingar
sig på.Godhetens förlåtelse
till sig själv,kan vara värt
att prova på!
:)


2016-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-01-28

  Marianne Räf
Allvarliga ord! Känner igen situationen.
Önskar dig allt gott i Livet, min vän! :D
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP