Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa tankar

Vad jag än tycker om något
finns det alltid någon
som tycker annorlunda

Vem har då rätt eller fel
eller finns rätt eller fel




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-01-18 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressanta tankar. Vem äger rätten till sanningen ibland.
Mvh annokas
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson