Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt ett berusningsmedel

de är djävulska män med pengar i fickan
ägare som gör vad som faller dem in
köper allt för stålarna som bränner i handen
de festar för sig själv med inhyrda kvinnor

snygga
unga
stora bröst

gubbgänget som leker med andra
bakom stängda dörrar
ger varandra makt, förmåner
skiter i "hororna" bara de får knulla
de våldtar sig på allt och alla
har egen gräddfil

makt berusar




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-18 17:13



Bookmark and Share


  DominiQueen
Usch ja, den mörka sidan av vissas verklighet.
Bra beskrivet...

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson