Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sker

På ett vitt papper
han skrev
Ord om kärlek
så röd
Med svart penna
han formar
Linjer till ord
så sanna
Vid ett fönster
han ser
Solen vandra
så nära

© Björn Blomqvist 2016-01-18




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-01-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist