Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tid för att gråta


Ingen tid att tänka efter

Ingen tid att bry sig om andra

Ingen tid att förlåta

Bråttom bråttom nu

Bara ta med det allra nödvändigaste för att sedan

lägga benen på ryggen och springa för att fly

Fly ner till nästa by dit kriget ännu inte har nått

Där dom ännu inte har börjat att slåss

Så nu gäller det att man springer om man inte vill

få kroppen sin full med bly

då man aldrig mer kommer att få se någon

vacker morgon gry

Sorgligt…

Ingen tid för att gråta!

Ken Cassel
18/1-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel