Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordens möjligheter

allt jag skriver
allt jag skrivit

kommer från mig

alla mina tankar
alla mina känslor

är till för dig

läs och begrunda
njut och förundras

att ord kan vara så bra ihop




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-18 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra skriftat!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande