Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är poesi jag lider av

Man kan likna poeter.se med en patientförening

för oss som lider av att få uttrycka oss i skrift

och där vi kan finna vederkvickelse

Kommer att tänka på Martin Ljung

och hans bevingade ord:

"Det var musik jag hade lidit av"!




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-19 01:01



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Text, ord, känsla, beröring, liv, lust, sorg, glädje, tårar och skratt och så mycket mycket mera...får man om man tillhör patientföreningen poesi !! Jag kommer att fortsätta att vara medlem i den föreningen.
2016-01-20

    Sefarge VIP
Stå på dig.
Bäste Valter!
De avunds och missundsamme
Med sin Högfärd!
Får väl dra någon annan passande
Stans.Instämmer sedan med. E.N.
:)
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Tur att det finns poeter här, som gör skäl för namnet!
2016-01-19

    ej medlem längre
Jag tycker nog att både du och dina bekanta här verkar välvaccinerade mot den i dessa trakter ganska sällsynta åkomman poesi, om man får tro det man läser.
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
ja så är det nog :)


2016-01-19

    ej medlem längre
Så sant du, pasientförening.
För oss med skrivklåda.
Applåd
2016-01-19

  soligajag_1 VIP
Så härlig poesi om våran 'sjukdom' som vi måste uttrycka oss på!!
Underbara du!!
2016-01-19

  Valkyria-Fatale
"Att visa kärlek för ord, uttrycks i poeters sinnliga poesi". // V-F

Bra tanke där du, med texten. Visst är vi "sjuka" och lider.....
2016-01-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jepp ! men ente fan kan man bli bakfull av poesi ente,möjligen eftertänksam.
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP