Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan idag

 

Någon gång
vissa stunder
ibland
infinner sig den känsla
av frihet
som det innebär
att vara vuxen

Men ofta grusas den
av vad som borde gjorts
och inte
Vad som bör göras
och inte
Hur man skulle ha tänkt
eller inte tänkt

Måste komma ihåg
att alla problem
som blev lösta
allt jag oroade mig för

alla mål
jag strävade efter
och uppnådde

faktiskt redan har hänt
innan
idag




Fri vers av PkA
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-19 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA