Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag väl blir kär ska alla texter handla om det istället

Så många gånger
som jag känt att det varit rätt.
Som jag sett in i någons ögon
och trott att det varit vattentätt.

Besvikelsen har sköljt över mig
så ofta att jag blivit van.
Och jag har skrivit så många texter om det
att det hade kunnat bli en roman.

Jag är så trött på att höra
"det kommer hända dig med".
Ja, det kommer det säkert
men det känns inte bättre för det.

Jag önskar ibland
att jag hade något att skylla på.
Kanske att jag är trött på relationer
eller att jag trivs bäst ensam ändå.

Men nej,
det är inte så jag känner.
Och jag vet att det inte är synd om mig.
Jag har jättemånga vänner.

Men det är inte där skon klämmer.

Hur kan det vara så svårt
när jag bara vill hitta nån
som älskar mig lika mycket
som jag älskar honom?




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-19 22:00



Bookmark and Share


    jagkommeringenstans
ditt flow är magiskt
2016-01-22

  Lars Hedlin
verkligen bra i en igenkännande ton ....
2016-01-20

  Ericafika
Fint. Det här var exakt jag bara för fyra månader sedan, så jag måste ju säga det klyschiga "det kommer hända dig med" trots allt, för det har hänt mig. Men det suger att vänta och vilja sådär mycket, det gör det verkligen. Och oavsett hur mycket man tycker om sig själv så kan man inte låta bli att hamna i de där tankegångarna.
2016-01-20

  Robin V
Stark, berörande och man känner igen sig väldigt mycket.
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack