Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö # 4 : den överfyllda


 

 



snö över vägar

snö över däcken

snö över skoskaft

snö längs med räcken



snö över sparvar

snö över räv

snö under spårvagn

snö i ett brev



snö över minus

snö över söndan

snö mitt i livet

snö röjes undan



snö över stridsvagn

snö över bäcken

snö genom hörlur

snö på vart streck -



snö över mörker

snö över månen

snö över smörgås

snö över internet här in i telefonen



snö över brandman

snö över barn

snö mitt på nästipp

snö över bron



snö över skratten

snö över sorg

snö över upprörd

snö Göteborg



snö över Sundsvall

plogar sig tung

snö över bönder

snö över kung



snö över ryggen

snö över allt

snö över avstånd

blev mindre kallt



snö över höghus

snö över grop

snö över tomten

drar alltihop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 01:57



Bookmark and Share


    prima donna
Tänk vad fint och varmt den sista bokstaven i alfabetet rimmar tillsammans med all frusen nederbörd. Unnar er litet snö över Götet ;) <3
2016-01-20

  Stefan Albrektsson
Snyggt (nästan maniskt) repeterande, och det gör att texten tränger sig in som snö i handledsresåren, under jackkanten, i stövelskaften...
2016-01-20

  Nanna X
Ja se det snöar...härligt rim-frost-panorama. Strof 2 och 3 lyser som särskilt välrimmade frostpärlor i det vita.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP