Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild från min facebooksida


lågan som brinner

 

 

vågar jag ännu

 

hoppas

 

 

lågan brinner svagt

 

i natten

 

 

på ängslans hav

 

färdas jag

 

 

men  i stiljte ligger

 

farkosten 

utan åror

 

 

 

 

väntande

 

 

du kom inte

 

 

 

kärleken seglar in i

 

glömskan

 

 

över det som aldrig blev

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 389 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-20 04:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2016-01-24

    Dan Myrbeck
Väldigt, väldigt bra!
2016-01-20

  Lars Hedlin
Vacker i sitt vemod...kram
2016-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt i vemod över det som aldrig blev till kärlek.
2016-01-20

    ej medlem längre
Väl avvägda ord som nynnar vemodig.
2016-01-20

    ej medlem längre
Berörande..väl formulerat ju
2016-01-20

  ULJO
Vackert men smärtsamt så som kärleken är
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell