Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika oss är vi

acceptans av olikheter
är civilisation

olikheters röst ger
med dissonens och harmoni

en mänsklighetens
demokrati




Fri vers av Bengt VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-20 13:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP