Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du mitt eko

Jag blir så liten inom mig, och jag förstår det inte riktigt
Om kärlek knackar på mitt sinne, eller är det från min dröm?
Himmeln visar mig inga tecken
Min hand är öppen, och den väntar här för dig
Vad ska jag göra när jag inte kan röra mig
Om jag blundar ser jag dig
Vill ha det oförändrade
Om jag blundar ser jag ditt leende
Vill se detsamma
Håller mitt hjärtat för dig
Håller andan tills du kommer
Vill du smaka blodet från mig
När vi sover kan jag se dig
När jag sover kan jag känna dig
Älskar vi så känner jag
Känner du att jag älskar dig




Fri vers av Henning Hson
Läst 476 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-01-20 21:51



Bookmark and Share


    Bo Malte
“Förolämpa inte krokodilen om dina fötter är kvar i vattnet.“
2016-05-13

  Zandor
luggat skinn bäste bror!
som knappt stannat...
vilsamt!
2016-04-14

  Emelie Hansen
Jätte fin!!!!! Fortsätt skriv du har det inom dig!:D

2016-03-11

  Maggan
Otroligt vackert. Men det gör samtidigt ont i hjärtat....
2016-02-26

    Anna Sefyrin Höijer
Hjärtedunkande trummande blodrött vackert!
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-01-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och kärleksfull text...sista raden ekar...
2016-01-22

    ej medlem längre
Ett poetiskt hjärta har talat.
2016-01-22

  DominiQueen
Ett vackert hjärta - vem är den lyckliga? Hon välkomnar Dig och Ditt blod är min känsla.
2016-01-21

    I min blick VIP
Helt underbar, en favorit!
2016-01-21

    I min blick VIP
Helt underbar, en favorit!
2016-01-21

  soligajag_1 VIP
Så vackert så att mitthjärta smälter som socker! Njuter utav dina varmaste ord o kärlekens nektar!!
2016-01-21

    Bo Malte
Vacker i sitt vemod...kram
2016-01-21

  Gisela Nordell
den var fin,med ekot.
2016-01-21

  agneta pichler

"vill du smaka blodet från mig"

Berörande
Evighetsnära


2016-01-20

    ej medlem längre
Vacker! :-)
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson