Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett inte så ensamt rum => min egen trygga hamn


rätt väg

när stenbumlingen i magen splittras och tårarna   (nästan)
bryter fram                 när man berör det tunga               sätter ord på det svåra                  säger vad man känner                 då vet man                 att man är på rätt väg

accepterar sin egen
mänsklighet




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 22:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord som förmedlar livserfarenhet!
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP