Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdefulla pusselbitar

och när hon reser sig upp
går till "tavlan"

vet jag
att vi träffat
värdefulla

pusselbitar




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA varje liten bit betyder!
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Varje pusselbit är viktig för att bilden skall bli hel!
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP