Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden i natten

 

 det faller regn

av brustna drömmar

och obotlig saknad

trevande uttalar du hans namn

tveksamt

honom du en gång älskat

nu delar han sitt hjärtas

djupaste hemligheter

med någon annan

skuggor följer era spår

två skuggor

som aldrig kommer att mötas

det blåser, det viner

där regnet piskar

saknaden i natten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-21 13:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2016-01-24

  Lars Hedlin
vemod och stark känsla men mycket bra och fint utförd..kram
2016-01-23

  ULJO
Gillar denna väv av vackerhet och melankoli
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Väldigt bra & berörande!
Toppen!
2016-01-21

  Henning Hson
..som ett ensamt brustet hjärta...
Väldigt mjuk och sorgsen. Gillar den!

2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell