Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR: i

DET ÄR: i

språkskålen som vi gräver ur;
tar fram bokstäver, ord och tecken.
Stannar under den blinda fläcken,
förundrad är vi då det bringas tur.

Undgå inte det
som gömmer sig,
för i en fasad
springer en vansklig kunskap
över dig.

Bakom äldre ting
och bruk, kan den
vidskepligaste yttring vridas,
bort från den som
uttalats sjuk.

Då som nu som där, igen
vi tillkalla vakt för
missanpassad väg, en
milstolpe feltag
är vår
världslag.




Fri vers av Fri Ronja
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-21 22:28



Bookmark and Share


  Robin V
Tänkvärt! Den här texten har något som fastnar hos en.
2016-01-29

    ej medlem längre
Djupt.verkligen,fick läsa om och om igen.
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja