Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fick vad hon ville ha

Ställ dej över mej
runka din hårda kuk

jag blir så kåt
när jag ser
dej runka

vill du sprutar ner mej
snart
mycket

älskar se dej runka

snälla spruta ner mej
vill känna din doft
på mej.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson