Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande svajning

lägger mig raklång
i det böljande
vattnet

låter de salta tårarna
möta havets sälta
solen torka mina
kinder

låter vågorna bära
mig likt en dans
i rytm svajar jag
med havets rytm
solen värmer

och jag svajar
med dess
ljus




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-22 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor som flödar här!
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP