Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 3.4.2009..


du har berört min själ med dina drömmar

 

du har berört min själ

med dina drömmar

 

lockat  fram lusten i 

tidig timma

 

morgonens  stilla tystnad

är bruten

 

ömt vävs dina ord in i

mina 



flätas samman

 i en

kärlekens

 

 diminuendo










Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 247 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-22 20:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket vacker i Zavanna-stil.
2016-01-25

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Fina ord av någon som älskar. Men blänket på bilden, på isen alltså, i ljuva himlens rodnad, är det ur 'gläns över sjö och strand'?
2016-01-24

    ej medlem längre
Ljuvliga toner:)
2016-01-23

  Lars Hedlin
Ljuvligt skriftat :)
2016-01-23

    ej medlem längre
Vackra stillsamma ord.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell