Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalensens ringdans

Tystnaden borde
vara vilsam

men nu fyller den
mitt arma huvud

med en formlig
kakafoni av negativa

känslor




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP