Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en bra dag

Kylan släpper sitt grepp
det ljusnar

Jag gläds över svunnen tid
inte för att den är borta

utan för att jag haft den

jag kikar bakom ridån
och anar något gott

om morgondagens föreställning




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 11:15



Bookmark and Share


    monique elenius
Mycket positivt och klartänkt.

2016-02-15

  KYREUS of Sweden
Livfullt skaldat!
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP