Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung som snö

Som tung snö
vilar hoppet
på en gren
Det är ju inte
töväder
det väntar på
Det är den
klara blå
självklarheten
Den som får allt
Att gnistra




Fri vers av Dito VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-23 12:58



Bookmark and Share


    skamfilad
I väntan på bättre tider, typ. Gillar ditt språk.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP