Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets stormar - med många värdefulla personer i åtanke - läs gärna "bedarrande storm" efter att ha läst denna. (Bilden hittades vid sökning på Google)


det unga trädet i stormen

du svänger med
topparna och
dalarna du
svajar dig

framåt

det snurrar runt
i huvudet orden
som inte kan
formas

som snurrar
fortare än
vinden

rakt in i din
framtid

fortfarande
i nuet

och i
hur
det
var

du hinner inte
greppa allt
får ingen
balans
om du
inte

svajar med
som trädets
mjukt flexibla
stam

så svaja flexibelt
just så som
ett ungt
träd i

stormens

virvel




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-01-23 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP