Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men alla stormar bedarrar till slut och balansen kommer - läs gärna "det unga trädet i stormen" - denna dikt är en uppföljare till den dikten.


bedarrande storm

och stormen bedarrar
vindbyarna mojnar
och andningen
följer med

i rytmen av
en stilla
vind




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-01-23 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP