Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du bara inte förstå?

I går träffade jag dig,
Vi pratade om när vi sågs i fredags,
Du sa att du kommer ihåg tunga ord från mig om dödslängtan,
Hur dåligt jag sa att jag mådde,
Hur jag berättade om allt dumt jag gjort mot mig själv,
Lukten av ciggaretter från mitt hår medan jag satt i ditt knä,
Ingenting annat,
Jag kommer bara ihåg hur jävla kär jag var i dig




Fri vers av glitteryta
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glitteryta